Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Οι νέες τηλεοπτικές σειρές της σεζόν (μέρος δεύτερο)

Αφού λοιπόν σας άφησα λίγο καιρό να δείτε τις σειρές που σας πρότεινα στο πρώτο μέρος (όσοι δεν το είδατε πηγαίνετε εδώ http://mairiak.blogspot.gr/2013/11/blog-post_7.html), συνεχίζω σήμερα με το δεύτερο.

<<Reign>>

IΣΤΟΡΙΑ: Η ιστορία αφορά την ζωή και τους έρωτες της Μαρίας Α' της Σκωτίας την περίοδο που ζούσε στην γαλλική αυλή, όπως μόνο το CW θα μπορούσε να αποδόσει.

ΑΠΟΨΗ: Να σας πω την αλήθεια βλεπόταν ευχάριστα. Εντάξει τώρα μην περιμένετε ότι θα δείτε την ιστορία της όπως την λέει στο wikipedia, αλλά εφόσον δεν μιλάμε για εκπαιδευτική τηλεόραση δεν υπάρχει θέμα λογικά να αλλάξουν λίγο την ιστορία και να κάνουν το Φραγκίσκο από άρρωστο παιδάκι μοντέλο περιοδικού που τυγχάνει να έχει έναν εξίσου μοντέλο νόθο αδερφό. Κατά τ'άλλα πολλοί την αποκαλούν ήδη το quilty pleasure της φετινής σεζόν και την παρομοιάζουν με το <<Gossip Girl>> σε προηγούμενο αιώνα. Μπορεί να παραξένεψε ακόμα και τους θεατές του καναλιού η επιλογή της συγκεκριμένης σειράς, αλλά θεωρώ πως δεδομένου του καναλιού που προβάλλεται και του τι θες να δεις είναι μια καλογυρισμένη σειρά που λογικά θα κρατήσει. Η άποψη μου είναι να δείτε 2-3 επεισόδια πρώτα και μετά να αποφασίσετε αν θα τη βλέπετε.

<<Welcome To The Family>>

ΙΣΤΟΡΙΑ: Ο γιος μιας ισπανόφωνης οικογένειας αφήνει έγκυο την κοπέλα του πριν την αποφοίτηση και αποφασίζει ότι θέλει να την παντρευτεί. Η σειρά λοιπόν ξεκινά με αφορμή αυτό το περιστατικό και δείχνει πως συμβιώνουν αυτές οι δύο οικογένειες, οι οποίες δεν τα πάνε και πολύ καλά.

ΑΠΟΨΗ: Προσωπικά βαρέθηκα και τα αστεία μου φάνηκαν πιο κρύα και από το αγγλικό χιούμορ. Από ότι φαίνεται ούτε στην Αμερική άρεσε πολύ και το κανάλι αποφάσισε να την κόψει.

<<Sleepy Hollow>>

IΣΤΟΡΙΑ: Ο Ίκαμποντ Κρέιν πεθαίνει κατάτη διάρκεια μιας αποστολής που του έχει αναθέσει ο Τζόρτζ Ουάσινγκτον τον 18ο αιώνα, όμως για κάποιο λόγο ξυπνάει στο σήμερα μαζί με τον Ακέφαλο Καβαλάρη(ναι τον γνωστό από τον <<Μύθο του Ακέφαλου Καβαλάρη>>) που τον καταδιώκει.

ΑΠΟΨΗ: Δεν είναι κακή χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι και καλή, βασικά είναι μια ενδιάμεση κατάσταση. Βέβαια αν ήσουν φαν του <<Fringe>> θα την λατρέψεις σύμφωνα με φίλους μου (ίσως αυτό να φταίει :/). Όσοι λοιπόν δεν ήσασταν φαν εκείνης της σειράς ξεκινήστε το αλλά με μια επιφύλαξη ότι μπορεί να γίνει βαρετό στη συνέχεια.

<<The Tomorrow People>>

ΙΣΤΟΡΙΑ: Η σειρά είναι remake μιας βρετανικής σειράς τον 70s. Η ιστορία θυμίζει αυτή τον x-men, αφού οι ήρωες προσπαθούν να μάθουν να ελέγχουν τις δυνάμεις τους ενώ παράλληλα κρύβονται για να σωθούν από τους κακούς που καραδωκούν να τους εξαφανίσουν. Α ξέχασα να αναφέρω ότι περιμένουν να εμφανιστή και ο σωτήρας όπως τον λένε που έφυγε να πάει να εξερευνήσει ένα μέρος όπου θα είναι ασφαλής.

ΑΠΟΨΗ: Το CW επιστρέφει με τα υπερφυσικά του δράματα που υπογράφει η σεναριογράφος του <<Vampire Diaries>>, τώρα αν αυτό σε κάνει να θες να δεις παραπάνω τη σειρά δες τη. Η άποψη μου είναι πως αν δεν βγει επεισόδιο του <<Arrow>> μια βδομάδα δες το για να περάσει η ώρα σου αλλιώς άστο καλύτερα.

<<Ηostages>>

IΣΤΟΡΙΑ: Πράκτορας του FBI κρατά όμηρο τη γιατρό που πρόκειται να χειρουργήσει τον πρόεδρο των Η.Π.Α και την απειλεί πως αν δεν τον αφήσει να πεθάνει θα κάνει κακό στην οικογένεια της.

ΑΠΟΨΗ: Νομίζω ότι θα μου άρεσε πολύ περισσότερο αν ήταν ταινία και όχι σειρά. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να σου κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μια ολόκληρη σεζόν. Σε όσους αρέσουν οι bad ass χαρακτήρες που σκοτώνουν κόσμο γιάτι έχουν την ελάχιστη υπόνοια ότι μπορεί να κάνει κάτι που να τους χαλάσει τα σχέδια, μπορούν να δουν αυτή τη σειρά οι υπόλοιποι δείτε κάτι άλλο καλύτερα.
mairh iak

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου